3D-Win – Perusohje on päivitetty

Aiemmin 3D-Win – Aloitusohjeena tunnettu manuaali on päivitetty tukemaan uutta ohjelmistoversiota. Samalla myös nimi on päivitetty ja se kulkee jatkossa nimellä 3D-Win – Perusohje.

Perusohje on nimensä mukaisesti tarkoitettu kaikille 3D-Win -ohjelmiston kanssa työskenteleville, taitotasosta riippumatta. Olemme aiemmin huomanneet Aloitusohje -nimikkeen olleen vähän harhaan johtava, sillä kokeneimmatkin ohjelmiston käyttäjät saattoivat tiedustella silloiseen Aloitusohjeeseen kirjattuja asioita.

Suosittelemmekin lämpimästi kaikille ohjelmiston käyttäjille uuden manuaalin lukemista. Mikäli 50 sivua tuntuu pitkältä, niin selailulla pääsee jo pitkälle. Tärkeintä on, että manuaalin ohjeen muistaa ongelmatapauksen tullessa esiin, ja käyttäjä osaa hakea ongelmaan ratkaisua oikeasta paikasta.

Ohessa latauslinkki uuteen 3D-Win – Perusohjeeseen: 3D-Win perusohje. Uusi manuaali asentuu myös uuden 6.7.0 -ohjelmistoversion mukana.

Jaa artikkeli:

Ota yhteyttä!

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.