3D-Winin asiakastuki on nyt laajempi!

Novatronin ja 3D-System Oy:n fuusioitumisen myötä olemme kehittäneet tukitoimintojamme paremman 3D-Win -asiakastuen ja -koulutustarjonnan takaamiseksi. Keväällä perustettu Digital Infra Services (DIS) -osastomme  koostuu maanmittauksen ja mallipohjaisen infrarakentamisen ammattilaisista mukaan lukien 3D-Win tiimin jäsenet Petri Kuusela, Petri Kaihia, Pirkka Alho, Ville Reponen, sekä Jarmo Muukkonen.

Novatronin Digital Infra Services (DIS) -osaston 3D Win -tiimi myy, kouluttaa ja tukee 3D Win -ohjelmistoa. DIS -osastoon kuuluvan BIM-tiimin tietomalliasiantuntijat tarjoavat 3D-Win käyttäjille tukea tietomalleihin ja työkoneautomaatioon liittyvien ongelmien ratkaisemisessa. Lukuisa joukko 3D-Win käyttäjiä on jo osallistunut tietomalliasiantuntijoiden järjestämiin 3D-Win -mallinnuskoulutuksiin. 

Tavoitteemme on tarjota jatkossa monipuolisempaa tukea ja koulutusta paikkatiedon ja rakentamisen ammattilaisille. Uutisoimme jatkossakin koulutuksista ja tapahtumista 3D-systemin kotisivuilla. Jos haluat ajantasaista tietoa 3D-Win -ohjelmistosta sähköpostiisi, tilaa uutiskirjeemme tästä.

”3D-System Oy:n fuusioituessa Novatroniin annoimme asiakaslupauksen, että 3D-Winin asiakastuki ja kehitys tulee olemaan entistä parempaa Novatronin alla. DIS -osaston perustamisen myötä 3D-Winin tuki-,koulutus -ja kehitysresurssit lähes kolminkertaistuivat, entisen neljän henkilön sijaan meillä onkin käytössä nyt 11 hengen resurssit”. -Petteri Palviainen, Digital Information Services.

Tutustu kaikkiin DIS -osaston yhteystietoihin Novatronin verkkosivuilta
3D-Win tiimin yhteystiedot löytyvät jatkossakin myös osoitteesta
www.3D-system.fi

Jaa artikkeli:

Ota yhteyttä!

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.