Uusi ohjelmistoversio 2023 on julkaistu!

Uusi 3D-Win ohjelmistoversio 2023 on julkaistu. Ohjelmistoversion julkaisu tehtiin tänä vuonna juhlallisesti 3D-Win Käyttäjäpäivillä Tampere-talossa 4.-5.10.2022

Uuden ohjelmistoversion yhteydessä on päivittynyt myös ohjelmiston väritys sekä logo. Jatkossa kolmioviivaimen sijaan logonamme toimii kolmioviivaimen keltaiset ääriviivat. Käyttäjäpäivillä 2022 nimetty Edwin-papukaijamme on jatkossakin mukana ohjelmistossamme.

Värityksen ja logon lisäksi ohjelmistoversion päivityksen yhteydessä muuttuu myös versionumerointimme. Jatkossa ohjelmistoversiomme tulevat mukailemaan julkaisua seuraavaa kalenterivuotta. Uuden version tulevat päivitykset tulevat kulkemaan alanumeroinneilla, joten 2023 ohjelmistoversion päivitykset tulevat olemaan 2023.1, 2023.2 ja niin edelleen, kunnes julkaisemme taas seuraavan suuremman ohjelmistoversion 3D-Win 2024.

Iso muutos uudessa ohjelmistoversiossa on versionumeroinnin lisäksi myös sen asentuminen työasemalle. Uudet versiot asentuvat aina 2023 versiosta lähtien edellisen rinnalle, joten voitte jatkaa ohjelmiston käyttöä myös vanhemmilla versiolla samaan tapaan kuin aiemmin. Aiemmat ohjelmistoversiomme asentuivat aina edellisen version päälle automaattisesti.

Uuden version mukana julkaisimme Käyttäjäpäivillä asiakkaillemme myös pilvipalveluyhteyden, Xsite Managen. Jatkossa 3D-Win Kehitys- ja ylläpitoasiakkaillamme on vapaa pääsy Manage pilvipalveluun. Käyttäjät voivat ladata pilvipalveluun aineistoa suoraan 3D-Win ohjelmistosta, josta Novatronin koneohjausjärjestelmät saavat ne käyttöönsä työmaille. Lue lisää Xsite Managesta täältä

Uuden ohjelmistoversion 3D-Win 2023 lataus edellyttää voimassa olevaa Kehitys- ja ylläpitosopimusta. Mikäli yrityksellänne ei ole voimassa olevaa sopimusta, ei uusi ohjelmistoversio lisensseillänne toimi ja ohjelmiston lataaminen on siten turhaa. Mikäli haluatte päivittää lisenssinne oikeudet uusimpaan ohjelmistoversioon, pyydämme olemaan yhteydessä myyntitiimiimme.

Uusi ohjelmistoversio on ladattavissa kotisivujemme Ladattavat tiedostot -välilehden kautta.

Jaa artikkeli:

Ota yhteyttä!

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.