3D-Win -brändin visuaalinen ilme uudistuu

Novatron uudistaa 3D-Win -ohjelmistobrändinsä visuaalista ilmettä. Uudistuksen tavoitteena on yhtenäistää Novatronin Xsite-brändin ja 3D-Win -ohjelmistobrändin visuaaliset ilmeet. Ilmeuudistus tulee näkymään ensisijaisesti 3D-Winin markkinointiviestinnässä, verkkosivuilla ja tapahtumissa. Osana uudistusta Novatron ottaa käyttöön uuden logon 3D-Win -ohjelmistolle.

Uusi 3D-Win -logo on muodoltaan ja värimaailmaltaan selkeästi yhdistettävissä Xsite-logoon. Uuden logon muotokieltä on haettu 3D-Win -ohjelmiston käynnistyskuvakkeesta ja väritystä Novatronin brändiväreistä. Uusi visuaalinen ilme kattaa logon lisäksi esimerkiksi typografian sekä värimaailman.

– Novatronin tuotemerkit, Xsite ja 3D-Win ovat nyt entistä enemmän samaa perhettä. Tuotemerkkien logot ovat silti toisistaan erottuvat; Xsite-tuoteperheellä tuttu ja tunnistettava, keltainen X-symboli ja 3D-Win -ohjelmistolla vastaava kolmiomuoto, kertoo Novatronin markkinointijohtaja, Marko Tasala.

Uusi ilme käyttöön jo lokakuun alussa

Uusi ilme otetaan käyttöön asteittain. Ensimmäiset muutokset näkyvät jo 3D-Win -ohjelmiston verkkosivuilla, kun 3D-Win käyttäjäpäivät käynnistyvät 4. lokakuuta Tampere-Talossa. Itse ohjelmistossa ilmeuudistus tulee näkymään uusimman version työpöytäkuvakkeessa ja aloitusruudussa.

Jaa artikkeli:

Ota yhteyttä!

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.