Koulutukset

Järjestämme 3D-Win -perusohjelma- ja maastomallikoulutuksia useita kertoja vuodessa eri puolella Suomea. Perusohjeeseen ja Maastomalliohjeeseen pohjautuvat koulutukset ovat saaneet kiitosta niin aloittelevilta ohjelmiston käyttäjiltä kuin kokeneemmiltakin paikkatiedon ammattilaisilta.

Olemme luoneet ohjelmistokoulutukselle kolme eri tasoa. Perusohjelmakoulutuksessa käsitellään tiedostojen hallinnan lisäksi erilaisten tiedonsiirtoformaattien käyttöä, pisteiden ja viivojen editointi- ja laskentaominaisuuksia, koordinaatistomuunnoksia, verkkokarttapalveluita sekä yleisesti käyttöliittymään ja ohjelmiston käyttöön liittyviä aiheita.

Maastomallikoulutuksessa perehdytään lähtöaineiston tarkastus- ja korjaustoimintoihin, kolmioverkkojen luomiseen ja editointiin, sekä erilaisiin maastomalleja hyödyntäviin laskentaominaisuuksiin kuten tarkedokumentointi ja massalaskenta kolmella eri tavalla: pinta vasten pintaa, ruutumassalaskenta sekä poikkileikkausmenetelmä. Kurssin aikana jokainen oppii tiedostamaan kolmioverkkoihin liittyvät ongelmakohdat, sekä huomioimaan massalaskennan tarkkuuteen vaikuttavia tekijöitä.

Kolmas koulutuksen taso on syventävä mallinnuskoulutus. Mallinnuskoulutuksissa vahvistetaan aiemmin opittuja asioita ja käydään pintaa syvemmin lävitse mallintamiseen liittyviä seikkoja. Koulutuksessa perehdytään rakentamisvaiheeseen toimitetun suunnitelma-aineiston tarkastuksiin ja editointeihin. Koulutuksessa käsitellään myös aineiston laatua parantavia 3D-Win toiminnallisuuksia harjoitustehtävien avulla, sekä kerrataan aineiston koneohjausjärjestelmiin siirtämiseen liittyvät seikat.

Suosittelemme käymään Novatronin tarjoamat koulutusportaat lävitse siinä järjestyksessä kun ne on rakennettu. Mikäli kuitenkaan yleiskoulutustarjontamme ei vastaa sitä sisältöä, josta organisaatiosi haluaisi koulutuksen, olethan yhteydessä 3D-Win myyntiin. Tarjoamme asiakkaillemme myös räätälöityjä kokonaisuuksia ohjelmiston käytön osalta. Jokainen koulutuskokonaisuus hinnoitellaan erikseen sisällön ja laajuuden, sekä koulutuspaikkakunnan pohjalta.

Tulevat Perus-, Maastomalli- & Mallinnuskoulutukset voit tarkastaa tämän sivuston alalaidasta.

Lue lisää koulutuksista:

Koulutukset
8.8.2023

3D-Win perus- ja maastomallikoulutukset 2023

3D-Win perus- ja maastomallikoulutus on kaksipäiväinen tilaisuus, jossa osallistuja saa kattavan perehdytyksen ohjelmiston käyttöä varten.

Koulutukset
8.2.2023

3D-Win mallinnuskoulutukset 2023

Novatronin 3D-Win mallinnuskoulutusten päivämäärät vuodelle 2023 on julkaistu

Ota yhteyttä!

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.