Uusi ohjelmistoversio 2024.0 on julkaistu!

Uusi ohjelmistoversio 2024.0 on nyt julkaistu, ja se on kaikille Kehitys- ja ylläpitosopimukseen liittyneille asiakkaille vapaasti jaossa. KY-sopimukseen liitetyt lisenssit toimivat uuden ohjelmistoversion kanssa automaattisesti.

Mikäli yrityksellänne ei ole solmittuna ohjelmiston KY-sopimusta, olettehan yhteydessä 3D-Win ohjelmistomyyntiin tarjouksen saadaksenne. Myynnin yhteystiedot löydätte täältä.

Uusi ohjelmistoversio on poikkeuksellisesti allekirjoittamaton. Pyydämme ottamaan tämän huomioon ohjelmistoversiota ladatessanne ja asentaessanne. Yrityksen määrittämistä asetuksista riippuen palomuuri voi estää uuden ohjelmistoversion asennuksen. Pyydämme keskustelemaan tällaisissa tapauksissa ohjelmiston asennuksesta oman IT-osastonne kanssa. Seuraava ohjelmistoversio 2024.1 tulee olemaan jälleen allekirjoitettu.

Lisätietoja ohjelmistoversioon liittyen saatte 3D-Win ohjelmistotuesta 3dwin@novatron.fi. Huomioittehan, että ohjelmistotukemme on tulevien 3D-Win Käyttäjäpäivien johdosta kiinni 22.-24.1.2024 välisen ajan.

Jaa artikkeli:

Ota yhteyttä!

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.